Belépés
Receptek
Húsvéti különleges kuglóf
Első lépésként, a tejben felfuttatom az élesztőt. A kimért lisztet, beleöntöm egy keverőtálba. Beleütöm a tojást és belereszelem a citrom héját. Hozzáadom a kim...
Sárgaborsó tócsni
Előző este áztassuk be a borsót. Másnap turmixoljuk szét vízzel, de csak annyival, hogy mixereleni lehessen. Majd hozzáadjuk a szétzúzott fokhag...
Hóember hógolyókkal
1.Forraljuk fel a vizet és a cukrot, főzzünk belőle szirupot. 2.Vegyük le a tűzről, keverjük hozzá a Rama Vajas Ízt, a tejport, és végül a kókuszreszeléket. ...
Rakott palacsinta
Először készítsd el a csokikrémet, mert annak majd állnia is kell. A tejszínt mérd ki egy lábasba, a legjobb, ha az dupla falú, gyújts alá kis lánggal, és szórd...
Fahéjas cseresznyebefőtt!
Az üvegeket Én a mikróban szoktam kifertőtleníteni. Minden üveg aljára teszek egy pici darabka fahéjat, belerakosgatom a cseresznyét is. Az üveg alját egy ...
Magyaros gombaleves burgonyagombóccal !
A kockára felvágott hagymát kevés olajon megpirítom , szeletelt gombát rádobom, elkeverem és együtt pirítom tovább. Egy kicsit megsózom borsozom,csombort is...
Meggyes túró Rudi szelet sütés nélkül
1. A zselatint elkeverjük 8 kanál vízben és nyolc kanál citromlében, majd tűzhelyen vagy mikróban összemelegítjük. Nem forraljuk, nem főzzük, csak melegítjük! ...
Tejszínes spenót mazsolával
A spenótot megtisztítjuk, több vízben alaposan megmossuk, lecsöpögtetjük. Pár percre forró vízbe dobjuk, majd hagyjuk kihűlni és felaprítjuk. A mazsolát forró...
Fonatos töltött kenyér
Először a tésztát fogom összeállítani. A meleg vízben feloldom az élesztőt, belerakom még a cukrot is, hagyom, hogy felfusson. A többi hozzávalót egy tálban k...
Aranygaluska
A tejet felmelegítem egy lábasba langyosra, beleteszem a 3 kanál cukrot és jól elkeverem benne. Majd belemorzsolom az élesztőt és hagyom hogy 10-15 perc alatt f...
Legényhódító búbos hús
A hússzeleteket kiklopfolom, majd sózom, borsozom, meghintem egy kis liszttel, és egy jó nagy serpenyőben hirtelen kisütöm, majd kiveszem egy tálra a húsokat. ...
Jénaiban sült csirkeszárny
Egy régebbi, hagyományos módszerrel is süthetünk úgy csirkeszárnyat, mintha a grillben készülne. Csupán fedeles, kétrészes hőálló tál szükséges hozzá. A b...
Bolognai sertésborda !
A karaj szeleteket kiklopfolom egy kicsit, besózom , beborsozom , félreteszem pár percre. Közben egy serpenyőben megpiritom a kockára felvágott hagymát, amiko...
Hagymás tojássaláta
A tojásokat forrástól számítva 10 percig főzzük, majd hagyjuk kihűlni. A tejfölt, egy tálba öntjük. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, édesítjük. A vöröshagymát...
Epres tiramisu kehely
Verjük fel keményre a habtejszínt két evőkanál barnacukorral, majd keverjük hozzá finom mozdulatokkal a krémsajtot. A babapiskótákat törjük ketté, és mártogas...
Baileyses tiramisu
Egy tortaforma alját kirakjuk a babapiskótával, majd ráöntjük a 3 kanál likőrrel összekevert kávét. Egy tálban összekeverjük a tojást a cukorral, a mascarponéva...
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
 
Szótár




Szolgáltatásaink, Kapcsolat, Szabályzat, © 2002-2023 TVN.HU Kft. Minden jog fenntartva.