Belépés
Receptek
Eper parfé !
A tojásokat mixerrel habosra felverem, ez kb: 4-5 percig tartson,csak így lesz jó krémes állagú .Közben a cukrot adagonként belekeverem. Ha ezzel megvagyok, ak...
Sex On The Beach
A tulipánpohárba rakjunk jeget,arra töltsük az őszibarack likőrt és a narancslét.Az áfonyalét és a vodkát rázzuk össze shakerben,és lassan töltsük az ital tetej...
Tárkonyos vaddisznó raguleves-ahogy én készítem-
A megtisztított húst leöblítjük, kis kockákra vágjuk. A zöldségeket előkészítjük, megmossuk. A paradicsomot hámozás után felkockázzuk. A répát karikára, a gom...
Narancskrémleves
1-2 narancs héját lereszeljük, és a cukorral meg a fűszerekkel összekeverjük. A narancsokat meghámozzuk, és apró kockákra vágjuk. A narancslevet...
Kapros borsópörkölt galuskával.
A hagymát olajon megdinszteljük, majd rárakjuk a borsót, és további 2-3 percig pirítjuk a hagymával. Végül rárakjuk a paprikát, sót, borsot, fokhagymát, a pa...
Rétegezett pásztortarhonya tepsiben sütve!
A felmelegített olajon megpirítom a tarhonyát,addig mig kicsit rózsaszínű nem lesz. Megszórom pirospaprikával, felöntöm vízzel,sózom , elkeverem és megfőzöm. ...
Gluténmentes kapros-túrós.
A vizet és a tejet forraljuk fel egy kis lábosban a 3 dkg mézzel, és a vajjal. Majd szórjuk bele a darát, és folyamatos kevergetés mellett sűrítsük be annyira, ...
Gombás-tejfölös borsos tokány
A combot kockákra vágom, megpirítom olajon, hogy fehér legyen, majd felrakom főni egy kis vízzel és vegetával. Amikor a hús majdnem teljesen megfőtt,belerakom a...
Túrókrémes mogyorós kesz!
A tésztát összedolgozom gombóccá,majd fóliába csomagolom és a hűtőbe rakom legalább 1 órára. Ezután 4-5 mm vastagra kinyújtom , majd 6-7 cm- s köröket szaggat...
Diós gesztenyetorta
A tésztához a tojássárgát a cukorral fehéredésig verjük ( elektromos habverővel,kb. 4-5 percig maximális sebességen)A vizet hozzáadjuk. A lisztet a dióval és a ...
Bácskai csirkemáj-pirított tarhonyával...
A tarhonyához a vizet felforraljuk. A hagymát nagyon apróra összevágjuk, majd egy serpenyőben az olajon megfuttatjuk a hagymát és a tarhonyát. A tűzről levéve...
Húsos palacsinta-kapormártással-
Zsiradékon megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát és fokhagymát, a darált húst és a lereszelt zöldségeket. Fűszerezzük sóval, borssal, majoránnával. Szok...
Titkos epertorta
A tortalapnak vágd le a tetejét vékonyan, csipegesd ki a belseljét úgy, hogy 1 cm széles peremeg maradjon. A kicsipegetett darabkákat rakd félre. 2. Vágd félb...
Tejfölös-ecetes krumplisaláta
Szósz elkészítése: a hozzávalókat kikeverjük csomómentesre.A burgonyát felkarikázzuk, és sós vízben megfőzzük. A hagymát megpucoljuk, vékony cikkekre vágjuk.Egy...
Kínai csirkeszárny
Pirítsuk meg a csirkeszárnyakat az olajon Vágjuk fel a hagymát és zöldhagymát, de a zöld részét tegyük félre későbbre. Adjuk a csirkéhez a zöldségkeveréket, a ...
Sajtgolyók
A sajtot lereszeljük, hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, a tojások sárgáját és a fűszereket. A tojások fehérjét kemény habbá verjük , majd a sajtos masszához kev...
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
 
Szótár




Szolgáltatásaink, Kapcsolat, Szabályzat, © 2002-2023 TVN.HU Kft. Minden jog fenntartva.