Belépés
Receptek
Paradicsomos sügér !
A halat 1.5 cm -s szeletekre vágom fel,egy serpenyőbe felmelegítem az olajat, meritumom benne a fokhagymát, és a szardellát is. Ha meg van , belerakom a hals...
Márvány szelet
Először is összegyúrjuk a linzertésztát. A tejfölt óvatosan adagoljuk bele, nyújtható tésztát kell kapnunk.Három lapot sütünk belőle. Elkézsítjük a krémet.A ...
Görögdinnye
A piros tésztához: 20 dkg darált keksz, 12 dkg Rama, 12 dkg porcukor, 1 piros ételszínezék, fél rumaroma, ét tortadara, víz. A zöld tésztához: a maradék hozz...
Dominó szelet...
A tésztához a tojássárgákat 20 dkg porcukorral és 4 kanál vízzel habosra keverjük. A 4 tojásfehérjét pici sóval, 4 evőkanál vízzel és a maradék 5 dkg porcukorra...
Brokkolikrémleves
A brokkolit lemossuk, és összevágjuk minél kisebb darabokra. Meghámozzuk a krumplit, és összevágjuk minél kisebb kockákra Feltesszük a 3 l vizet...
Lazac steak
A halat sózzuk borsozzuk meg és tegyük félre minimum 15 percre. A kedvenc salátakeverékünket egy nagyobb serpenyőben kevés olajon megfuttatjuk, sózzuk borsoz...
Ananászbomba...
A tejfölt összekeverjük 3 evőkanál cukorral, a vaníliás cukorral, az ananászlével, az apróra vágott ananásszal, majd félretesszük. A tejszínt 2 evőkanál c...
Erdélyi céklaleves.
A krumplit sós vízben főzni kezdjük. Lereszeljük a sárgarépát, a fehérrépát, a zellert, a peszternákot, a hagymát és a céklát. A paprikát apróra vágjuk. Húsz pe...
Diótorta
A tésztához a tojásfehérjét kemény habbá verem, a vége felé, apránként a porcukrot is hozzá adom. Ezután óvatosan, egyenként a tojások sárgáját (8 db), majd a l...
Meggyleves
A meggyet egy liter sóval citromhéjjal fahéjjal és szegfűszegben ízesített vízben 2-3 percig főzzük majd majd a tejfölben simára kevert liszttel besűrítjük . Né...
Pásztorpite
A kockára vágott hagymát kevés olajon pirítsd meg, add hozzá a húst és a sárgarépát, süsd össze egy kicsit. Utána tedd bele a paradicsompürét, sózd, borsozd meg...
Aszalt gyümölcsös muffin
A datolyát, ananászt kis kockákra vágom, a mandulát felaprítom. Datolyát, ananászt, mandulát, mazsolát és a rumot összekeverem, és két órát pihentetem. Belekeve...
„Piña colada” túró tortácskák - egészségesen
A zselatint vízbe áztatom (a csomagoláson előírt módon). A túrót elkeverem a kókuszreszelékkel és a fehérjével (vagy az édesítőszerrel és az aromával). Az ananá...
Fűszeres sonka, burgonya salátával
Egy nagyobb fazékban felteszem főni a füstölt húst, addig elkészítem a burgonya salátát. ( a fazékban beleteszem a sárgarépát, hagymát , fokhagymát is.) A b...
Spenótos-kolbászos burgonyaleves
Vágjuk apróra a vöröshagymát, kis kockákra a kolbászt és a krumplit. Egy edényben kevés olívaolajat hevítünk és üvegesre pirítjuk benne a hagymát, a kolbásszal ...
Svéd uborkasaláta hagymakarikákkal
A hozzávaló zöldségeket megtisztítjuk, uborka gyalun legyaluljuk szép vékonyra, a hagymát is. Az öntethez valókat összekeverjük olvadásig, majd a felszelt z...
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
 
Szótár




Szolgáltatásaink, Kapcsolat, Szabályzat, © 2002-2022 TVN.HU Kft. Minden jog fenntartva.