Belépés
Információ
Sikertelen belépés. Kérjük probálja meg " Titkosított Kapcsolattal "!
Receptek
Sárga túró
A tojásokat a cukorral, a vaníliás cukorral és a sóval keverd habosra. A tejet forrald fel, majd a tojásos masszát állandó kevergetés mellett adagold hozzá. Ad...
Leveles tepertőspogácsa
A lisztet tálba szitáljuk, sózzuk.Belemorzsoljuk az élesztőt,hozzáadjuk a meglangyosított kefirt és joghurtot,valamint a két tojást. Összegyúrjuk.Ha kell még ad...
SAJTSZÓSZOS TÉSZTA
A tésztát sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük. A vajat felolvasztjuk, a lisztet hozzáadjuk és csomómentesre kavarjuk. A tejjel felöntjük és lassú tűzön főz...
Tarhonya, a magyaros aprótészta
A tarhonyatésztát liszt, só, víz és tojás alkotja, ugyanúgy, mint a csipetkét. Az eredeti szegedi tarhonya fél kiló liszt, egy tojás, só és víz hozzáadásával ké...
Csirkemell baconben
A húst felszeleteljük és átkenjük a sóval és borssal. A zúzott fokhagymát belekeverjük a paradicsomszószba és adunk hozzá 5-6 evőkanál olajat is, fűszerezzük és...
Burgonyás-sárgarépás tócsni
A burgonyát és a sárgarépát megtisztítjuk,majd egy nagy lyukú reszelőn reszeljük le.Mindkettőt tegyük egy tálba,keverjük össze a liszttel és a tojásokkal ízesít...
Ír szódakenyér
A kétféle lisztet, a szódabikarbonát és a sót egy tálban jól összekeverjük. Közben a sütőt 200°-ra előmelegítjük. A lisztkupac közepén csinálunk egy kis mély...
Rántott patisszon...
A patisszont meghámozzuk, félbevágjuk, kimagozzuk, és félujjnyi vastag szeletekre vágjuk, majd kissé besózzuk. Negyed óra elteltével leitatjuk a levét. Ez...
Ricottás fűszeres töltött cukkíni !
A sütőt előmelegítem 210 fokra. A cukkini két végét levágom ,utána félbe vágom,majd a belsejét kivájom. A zöldségeket felaprítom összekeverem,a fűszereket ric...
Zöldbab főzelék hagymával
Kevés olajon, megpároljuk a mirelit, vagy friss, aprított zöldbabot. Teszünk alá egy szirom vöröshagymát, 2 gerezd zúzott fokhagymát és apróra vágott petrezsely...
Margit szelet
A tésztához a hozzávalókat alaposan összegyúrjuk, 3 felé vesszük, kinyújtjuk, majd egyesével kisütjük szép sárgára. A krémhez a tejet a liszttel krémmé főzzük,...
Kolbászos, gombás lecsó nokedlivel
A paprikát kicsumázzuk és a paradicsommal együtt felkarikázzuk. A vöröshagymákat megtisztítjuk és először félbe, majd vékony szeletekre vágjuk. A szalonnát apró...
Frankfurti leves gazdagon
A virsli héját lehúzom és vékonyan felszeletelem.A füstölt tarját ujjnyi vastagságúra szeletelem és apró kockákra vágom A kelkáposztát félbe vágom aztán vékony ...
A tökéletes rántott sajt
A trappista sajtot óvatosan, egy vékony kés segítségével szeleteld fel nagyjából 3-4 mm-es csíkokra. A tejet öntsd egy tálba, és forgasd bele a sajtszeleteket, ...
Isteni eledel
A szeletelt mell filét tócsi bundában kell kisütni.(tócsihoz:lereszeljük a nyers krumplit,keverünk hozzá 1 tojást,sót, borsot,tejfölt vagy kefirt,reszelt fokha...
Tejszínes spenót mazsolával
A spenótot megtisztítjuk, több vízben alaposan megmossuk, lecsöpögtetjük. Pár percre forró vízbe dobjuk, majd hagyjuk kihűlni és felaprítjuk. A mazsolát forró...
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
 
Szótár




Szolgáltatásaink, Kapcsolat, Szabályzat, © 2002-2023 TVN.HU Kft. Minden jog fenntartva.